DOKTORICA ODRŽALA RADIONICE

Edukacija dječaka i djevojčica kroz karate sport kao prevencija i borba protiv ovisnosti o porocima

 • Post Pic

  Sarajevo, Bosna i Hercegovina


  Naš klub je u proteklom periodu intezivno radio na realizaciji projekta "Edukacija dječaka i djevojčica kroz karate sport kao prevencija i borba protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki". Urađene su radionice u saradnji sa doktoricom-predavačem Sikira Hanom koja je članovima našeg kluba približila poroke te njihov uticaj na ljude na najjednostavniji način koji je primjeren uzrastu koji trenira u našem klubu.

  • Post Pic


   Vrlo su interesantna zapažanje djeca koja smo čuli tokom interaktivnih radionica, te njihove reakcije i doživljaji na same poroke koji su u njihovom najbližem okruženju. Izvršili smo i nabavku sportske opreme čime smo bar malo pomogli roditeljima u troškovima koje imaju. Nosimo lijepe uspomene i znamo da smo sigurno značajno „ogadili“ poroke djeci što je bio osnovni cilj projekta. Zahvalni smo Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke FBiH što su nam ukazali povjerenje za realizaciju ovog projekta.


    

    

    

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Arhiva vijesti

Ovdje možete pronaći zadnje vijesti sa website-a

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »