DRŽAVNO PRVENSTVO ČITLUK 2016

 • Post Pic

  16.04.2016.god.
  Jučer je održano 23. DRŽAVNO TAKMIČENJE u karateu za djecu od 11-14 godina u Čitluku. Učešće na turniru je uzelo preko 500 takmičara iz cijele Bosne i Hercegovine. Naša zemlja obiluje izuzetno talentovanom djecom, pa je tako i ovo takmičenje bilo centar okupljanja najboljih, najspremnijih i najvatrenijih takmičara kako u BiH, tako u regionu i šire. 
  S velikim ponosom možemo reći da je naš klub zauzeo VISOKO 10. mjesto u ukupnom poretku osvojenih medalja po klubovima, odnosno da je TREĆI u Kantonu Sarajevo po rezultatu sa ovog Državnog prvenstva. Ovo je samo još jedan pokazatelj da su takmičari našeg kluba ne samo talentovani, nego i uporni, posvećeni i željni dokazivanja, što u kombinaciji sa predanim i uspješnim radom njihovih trenera donosi slijedeće rezultate:


  1.Vatreš Faris - PRVAK DRŽAVE
  2.Šuvalija Nedim - PRVAK DRŽAVE
  3.Mučaj Adrijan - TREĆI U DRŽAVI
  4.Omeragić Benjamin - TREĆI U DRŽAVI
  5.Vatreš Elvedin - TREĆI U DRŽAVI


  Čestitamo našim vrijednim samurajima na teškim, iscrpnim i pobjedničkim borbama, kojih je bilo zaista puno - unutar jedne kategorije i do 39 takmičara. Takmičarima koji nisu osvojili medalje ovaj put, želimo da ovo takmičenje i uspjesi njihovih prijatelja iz kluba bude samo podsticaj više za ubuduće!
  MNOGO RADA, DISCIPLINE, ŠAMPIONI SA VISINE!


 • Galeriju možete pogledati OVDJE.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »