“POLAGANJE JANUAR 2015”

 • Post PicU sali O.Š."UMIHANA ČUVIDINA" je 22. Januara. 2015 god. održano polaganje za žute, narandžaste i zelene pojaseve.

  Želimo čestitati svim kandidatima na izuzetnoj performansi i pokazanom znanju, koji je nastao kao rezultat napornih treninga i ozbiljnog rada. Treba naglasiti da je komisija bila izuzetno zadovoljna prikazanim vještinama, tako da su svi kandidati položili (ukupan broj 30) odnijeli diplomu kući i vjerovatno je već do sada okačili na zid.

  Posebne pohvale idu roditeljima koji su sa velikim strpljenjem pratili svoje mališane kako kroz treninge, tako i kroz njihove teške trenutke nervoze prije samog polaganja. Nadamo se da ste uvidjeli da se sav trud isplatio i osjetili ponos dok ste gledali kako Vam sin/kćerka preuzima ono sto je zaslužio/la .

  Zahvaljujemo se ovom prilikom i velikom treneru Dini Tabakoviću, koji je svojim prisustvom uveličao ovaj događaj, nadgledajući kandidate i ocijenivši njihov rad.

  Na kraju nam ostaje da se zahvalimo i organizaciji na čelu sa našim trenerom Amarom Hrapovićem, koji su pomogli ovoj omladini da pokažu ono sto se krije u njima: "DAR za ovaj plemeniti sport!"

  HOĆU, MOGU, NEĆU STAT
  MORAŠ ZNATI NEĆU PAST!

  Galeriju možete pogledati OVDJE.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »