“BEOGRAD OPEN 2014”

 • Post Pic

  Na takmicenju koje je održano prošle nedjelje u sportskoj hali Pionir (Srbija, Beograd), nastupala su dva naša samuraja: Bajramovic Sanjin i Colic Berina.

  Za ovaj turnir se sa sigurnošcu može reci da je jedan od najjacih i najposjecenijih turnira na Balkanu, što potvrduje i sami broj ucesnika 1400, koji su uzeli ucešce na ovom izuzetnom turniru, došavši cak iz 18 zemalja (Švedska, Danska, Rusija, Izrael, Ukraina, Rumunija, Crna Gora, Hrvatska, BiH, Madarska...)

  Naši takmicari su zabilježili odlican nastup, radeci kao juniori u apsolutnoj kategoriji.

  Bajramovic Sanjin je izgubio u polufinalu od reprezentativca Rusije, na odluku sudija 3:2. U borbi za trece mjesto opet na odluku sudija je izgubio od domacina, reprezentativca Srbije 3:2.

  Colic Berina, u izuzetno teškoj kategoriji, preko 20 takmicarki, vrhunskim borbama se probila do finala i osvojila drugo mjesto! Ovom prilikom cestitamo našim samurajima i savjetujemo ih da ovaj turnir bude njihov vjetar u ledja, koji ce ih otpuhati do samog vrha svjetskog karatea.

  MOGU, HOCU NECU STAT

  MORAŠ ZNATI NECU PAST.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »