BALKANSKO PRVENSTVO ZA DJECU, SENIORE I VETERANE 2021

 • Post Pic

  Poreč, Hrvatska

  U periodu od 15.10. - 17.10.2021. godine održano je Balkansko prvenstvo za djecu, seniore i veterane u Poreču, Hrvatskoj, na kojem su tri predstavnice Karate Kluba „Sarajevo“ uzele učešće u sklopu reprezentacije BiH i ostvarile odličan sportski uspjeh.

  Emina Šuvalija i Dalal Husić su osvojile 3. mjesto u zahtjevnoj konkurenciji te ponosno odbranile boje Bosne i Hercegovine. Odličan nastup je imala i Mela Mehanija, ali je nažalost ovaj put ostala bez medalje.

  Na prvenstvu je učestvovalo oko 1.000 takmičara iz zemalja Balkana, te je samim tim uspješan rezultat na jednom ovakvom takmičenju od velikog značaja. Iskrene čestitke našim šampionkama koje su se hrabro borile i ponosno predstavile svoj klub i BiH. Vjerujemo da im predstoji svijetla sportska karijera, a mi im želimo puno uspjeha na tom putu, da nastave biti prije svega odgojeni i disciplinovani sportisti, nakon čega će uslijediti i veliki rezultati!


 • Galeriju sa fotografijama možete pogledati OVDJE.

  .

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Arhiva vijesti

Ovdje možete pronaći zadnje vijesti sa website-a

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »