PLJEVLJA OPEN 2016

 • Post Pic

  26.03.2016.g. je održan 12. Internacionalni turnir Pljevlja Open 2016 u Pljevljima. Ovaj turnir je ujedno i III Memorijalni turnir Enver Beli Hrapović, te ima poseban značaj i sentimentalnu vrijednost za naš klub i vrijedne članove. Očekivano, ponovo smo se pokazali u dobrom svjetlu i ponosno predstavili klub i njegovog osnivača, u čiju je čast održan ovaj turnir.
  Učešće na turniru su uzeli predstavnici Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Albanije i Makedonije. Zahvaljujemo se organizatoru našoj Slavki Maksimović i njenom kolektivu, kako na uspješno organizovanom turniru, tako i na lijepom gostoprimstvu.


   

  Medalje su osvojili:
  1. Vatreš Faris - 1.mjesto (radio dvije pojedinačne kategorije u borbama, u obje osvojio zlatnu medalju)
  2. Nedim Šuvalija - 2.mjesto (borbe pojedinačno)
  3. Sanjin Bajramović - 2.mjesto (borbe pojedinačno)
  4. Ernad Tabaković - 3.mjesto (borbe pojedinačno)
  5. Elvedin Vatreš - 3. mjesto (borbe pojedinačno)
  6. Sumeja Sadiković - 3.mjesto (kate pojedinačno)
  7. Borbe ekipno dječaci - 3. mjesto (Adrijan M., Faris V., Afan Z.(KK"Champion"))
  8.Borbe ekipno kadeti - 3.mjesto (Nedim Š., Elvedin V., Eldin P.)


  Čestitamo našim samurajima, kao i svim takmičarima turnira, a ovaj put posebno želimo da pohvalimo Nedima Šuvaliju na izuzetnoj finalnoj borbi, u kojoj je pokazao veliko znanje i karate vještinu, čime je privukao pažnju brojnih gledalaca. Snimci borbe slijede uskoro, do tada uživajte u slikama sa jučerašnjeg događaja.


 • Galeriju možete pogledati OVDJE.

  Otvaranje 12.internacionalnog karate turnira "Pljevlja open 2016" i III memorijalnog turnira "Enver Beli Hrapović" možete pogledati OVDJE.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »